Bruidsmake-up Friesland

Treatment

The Bride

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Een bruid nog mooier maken voor haar grote dag blijft iedere keer weer magisch. Daarnaast is het in de weken voor de bruiloft éxtra belangrijk om je skincare op orde te hebben, zodat jouw bruidsmake-up straks perfect zit. Tijdens een eerste kennismaking maken we daarom een uniek make-up- en skincare plan voor deze bijzondere dag en de aanloop ernaartoe.

Daarna plannen we een proefsessie waarin we verschillende looks uitproberen. Draag je in het dagelijks leven weinig of helemaal geen make-up? Of wil je juist voor deze ene keer uitpakken? Door de proefsessie kiezen we de look welke het beste bij jou past!

Op de dag zelf zorg ik dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij ontspannen in mijn stoel kan gaan zitten en genieten van het moment. Eventueel is het mogelijk om een arrangement te boeken waarbij ik ook zorg draag voor het maquilleren van je familieleden en/of vriendinnen. Ook een touch-up op de dag zelf is bespreekbaar.

Heb je interesse in bruidsmake-up? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaande button!

Prijs op aanvraag.

Bruidsmake-up Friesland