Workshop Beauty Lovers

Workshop

The Beauty Lovers

Voor de echte make-up fans is The Beautylovers make-upworkshop een absolute aanrader. Tijdens deze workshop leer ik je stapsgewijs hoe je een perfecte basis make-up bij jezelf kan aanbrengen en hoe je een dag make-up makkelijk en eenvoudig kan transformeren in een avondlook. Ik adviseer welke kleuren het beste bij jou passen en ik leer je de beste backstage tips.

Daarnaast is er genoeg tijd om zelf aan de slag te gaan. Ik ben aanwezig om je hierbij de nodige hulp te bieden. Ik werk met de prachtige producten van Delilah cosmetics.

Als jij ook fan bent geworden van dit prachtige merk kun je de producten na afloop van de make-up workshop eventueel bij mij aanschaffen.

Alles wat je nog wilt weten:

  • Te boeken vanaf 4 personen
  • Ontvangst met koffie/thee & friandises
  • Bubbels na afloop
  • Een mooie beauty gift

Deze workshop duurt +/- 3 uur en de kosten zijn 50,00 per persoon.

Workshop Beauty Lovers