The Fix

Treatment

The Fix

Ouder worden we allemaal, maar door bepaalde factoren kan het zo zijn dat je huid ineens veel sneller achteruit gaat. Denk hierbij aan stress, zonlicht, voeding en veranderende hormonen. Om de huid weer in goede conditie te krijgen en te houden hebben wij een prachtige behandeling van hoge kwaliteit samengesteld in onze salon in Heerenveen: The Fix!

Wij behandelen de huid door middel van microneedling. Hiermee worden er microkanaaltjes in de huid gecreëerd waardoor het opnameproces van de producten vitamine C en Hyaluronzuur verbetert. Door dit proces wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, vermindert de diepte van rimpeltjes, vervaagt pigmentatie en verheldert de huid. Daarnaast verbetert de structuur van de huid enorm!

Wat zit er in de behandeling:

  • Reinigen;
  • Fruitzuurpeeling;
  • Microneedling – insluizen van hoogwaardige ingrediënten zoals vitamine C & Hyaluronzuur;
  • Anti-age masker;
  • Afsluitende verzorging.

Dit treatment is los te boeken maar de mooiste resultaten zijn juist te verkrijgen wanneer je The Fix in kuurverband ondergaat.

Deze behandeling duurt 60 minuten en de kosten zijn 115,- of als kuur á 5 x 575,-. Boek je een kuur? Dan ontvang je een gratis serum voor thuis ter waarde van € 45,-.

The Fix