Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden   •   Gratis verzending vanaf €75,-

Verzenden &
Retourneren

Verzenden
Je bestelling wordt verstuur via PostNL. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 17.00 uur plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bestel je boven een waarde van €75,- dan is de verzending gratis.

Retourneren
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met je aankoop of dat je je hebt bedacht. Daarom heb je altijd 14 dagen bedenktijd en kunnen de producten binnen die tijd geretourneerd worden.

– Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
– Wanneer je ervoor kiest de producten terug te sturen, moeten de producten met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.
– Om gebruik te maken van het retourproces, kun je onderstaand retourformulier gebruiken. Vul dit formulier volledig in en stuur dit samen met de producten naar:

House of Glow
Lindegracht 27
8441 GK

– Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst van de producten in goede orde.
– Let op: de producten mogen niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moeten in de originele verpakking zitten.
– De kosten voor het retour sturen zijn te allen tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan ook verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).
– Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

Ben je niet tevreden over de werking van je producten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Samen kunnen we bekijken wat een mogelijke reden of oorzaak kan zijn en zoeken we naar een passende oplossing. We zijn op woensdag t/m zaterdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via social media of via de e-mail op info@houseofglow.nl.