business

1-op-1 coachingstraject

Ben jij een startende ondernemer of heb jij al een bestaand bedrijf in de cosmeticabranche en wil jij serieuze stappen zetten om jouw business te laten groeien? Dan is mijn één-op-één coachingstraject misschien wel iets voor jou. Tijdens dit traject deel ik graag mijn geheimen op het gebied van marketing, social media en sales.

Samen creëren we een heldere strategie zodat jij precies weet waar jouw onderneming voor staat en waar je naar toe wilt. Geven we jouw social appearance en bereik op social media een boost zodat je consistent aanwezig bent en precies weet wanneer je wat moet posten. En leer ik je een echte salestijger te worden zodat je zelfverzekerd en met plezier je producten verkoopt.

Wil je meer weten over het House of Glow 1-op-1 coachingstraject? Geen traject is hetzelfde. Stuur mij daarom gerust een berichtje voor meer informatie of voor een offerte.