Over Nienke

Hi! Mijn naam is Nienke. Ik ben mama van Lux en ik woon in Heerenveen samen met mijn man Sierd en hondje Jimmy.

Op mijn 16e ontdekte ik mijn liefde voor de cosmeticabranche tijdens mijn stage bij de ICI PARIS XL. In de jaren die volgden kreeg ik hier mooie kansen om door te groeien, die ik met beide handen aanpakte. Tegelijkertijd volgde ik vanaf mijn 18e de opleiding tot allround visagist bij de gerenommeerde make-up school Mieke Petiet.

Het ontstaan van House of Glow

 Vanuit mijn opleiding bij Mieke Petiet werkte ik veel backstage bij fotoshoots en modeshows. Ook volgde ik vele salestrainingen bij de grote merken zoals Chanel, Dior, Estée Lauder etc. Daarna werkte ik langere tijd als accountmanager voor diverse cosmeticamerken en kwam ik dagelijks bij schoonheidssalons en winkels over de vloer. Daar ontstond de droom van een eigen bedrijf, House of Glow!

Met veel trots open ik op 1 september 2023 de deuren van House of Glow aan de Lindegracht 27 in Heerenveen en online via onze E-boutique. House of Glow is een luxe beauty boutique waar je de mooiste cosmetica-, interieur en skincareproducten kunt shoppen. In de beauty boutique neem ik je graag mee in de verhalen achter de bijzondere merken die ik zorgvuldig voor jou heb geselecteerd. Met ons exclusieve en selectieve assortiment hoop ik je zintuigen te kunnen prikkelen en je te inspireren met een momentje voor jezelf.

Daarnaast kun je in de salon de fijnste treatments ondergaan. Ben jij op zoek naar een huidverbeterende behandeling? Een brow treatment? Manicure? Of een oplossing voor definitieve ontharing in samenwerking met Juno Laserkliniek? Onze bevlogen specialistes helpen je graag met hun kennis en gouden handen!

Go get your Glow!

Founder – Nienke Zandberg

 

Nienke’s
Favorites

This or That

  Cappuccino   / Thee
Koken /   Eten bestellen  
  Zuid-Afrika   / Wintersport
Bronzer /   Blush  
Massage /   Gezichtsbehandeling  
  Appen   / Bellen
Boek /   Netflix  

Meet the team

Elvira

Meet onze Brow Artist, Elvira. Elke donderdag, vrijdag en laatste zaterdag van de maand is zij bij House of Glow aanwezig om onze klanten van de mooiste wenkbrauwen te voorzien in onze Glow Browbar! Maar Elvira doet nog zoveel meer dan dan gespecialiseerd in wenkbrauwen..

Kirsten

Meet onze Brow Artist, Elvira. Elke donderdag, vrijdag en laatste zaterdag van de maand is zij bij House of Glow aanwezig om onze klanten van de mooiste wenkbrauwen te voorzien in onze Glow Browbar! Maar Elvira doet nog zoveel meer dan dan gespecialiseerd in…

Nieuwsgierig geworden naar meer? Laat me weten waarmee ik jou kan helpen!