business

Social Media- en Marketing Training

Een social media account is tegenwoordig onmisbaar en is vaak het allereerste contactmoment met (nieuwe) klanten. Kortom een hele belangrijke marketingtool voor jouw bedrijf. Wat dacht je van nieuwe/andere klanten, meer productverkoop, meer bezoekers naar je website of een vollere agenda? Daarnaast zorgt consistent aanwezig zijn op social media ervoor dat je bouwt aan je zichtbaarheid en dus ook aan de naamsbekendheid van je bedrijf.

Juist het goed benutten van een social media account kan een enorme struggle zijn wanneer je niet thuis bent in deze wereld. Ik help je graag! Tijdens één van mijn trainingen bespreken we de verschillende kanalen met hun bijbehorende doelgroepen. Ook nemen we alle functies door en krijg je waardevolle tips en tricks. Daarnaast ga je zelf aan de slag en maken we een bericht, stories, een reel en pakken we onze camera’s erbij voor een minicursus fotografie.

Mijn social media- en marketingtrainingen zijn maatwerk. Ik luister graag naar welke kennis je al in huis hebt en wat jij nodig hebt om jouw bedrijf op social media naar een hoger niveau te tillen. Dit kan 1-op-1 maar ook in teamverband. Kortom geen training is hetzelfde. Stuur mij gerust een berichtje voor meer informatie of voor een offerte.